У Львові запрацював ще один пункт гарячого харчування для потребуючих

1422 0
Пункт харчування працюватиме щовівторка з 14:00.
Фото: Соціальні служби Львова

Фото: Соціальні служби Львова

У сквері на вул. Панча у Львові запрацював пункт гарячого харчування для бездомних та потребуючих людей. Про це повідомили у Соціальних службах Львова.

Із міського бюджету на цей пункт виділили 48 тис. грн. Пункт харчування працюватиме щовівторка з 14:00. Щотижня отримати безкоштовний обід зможуть близько 60 бездомних. Їм також видаватимуть речі.

«Попри уже згаданий пункт харчування, фінансову підтримку отримує соціальна їдальня, якою опікується храм Христового Воскресіння (функціонує з понеділка до п’ятниці з 14:00 год на вул. Городоцька, 319а). Також часткове фінансування отримує мобільний пункт харчування від ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», який працює щочетверга о 14:00 год у парку "На валах"», – розповів керівник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Також бездомні особи можуть з’їсти гарячі страви й у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівська, 3а.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!