Політична реклама

У Львові зберуться українські бізнес-леді

1323 0
22-23 травня у Львові відбудеться другий практичний Форум для жінок-власниць бізнесу «Українки в бізнесі: власна справа − розвиток та успіх». Цей Форум стане вже третьою подією у схожому форматі. Попередні відбувались у Києві та Дніпропетровську, учасниками яких стали представниці бізнесу з різних регіонів України.

До участі у Форумі організатори запрошують жінок-підприємців, власниць бізнесу (які мають досвід підприємницької діяльності від півроку до 5-ти років) з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Дніпропетровської, Херсонської, Одеської та Запорізької областей.

В межах форуму впродовж двох днів відбудеться 12 практичних сесій з кращими експертами з фінансів, права, маркетингу, продажів, комунікації, тайм-менеджменту, соціальних медіа, а також серія надихаючих зустрічей за круглим столом. На учасників конференції чекає також продовження навчання і всебічна підтримка після події у форматі онлайн консультацій і тренінгів від менторів проекту.
Серед почесних гостей та доповідачів Форуму: Евелін Бучацький, партнер бізнес-акселератора Eastlabs, Агнєшка Білінська, керівник представництва Vital Voices у Польщі (організації, що підтримує та надихає активних жінок у всьому світі), Марія Котвіцька, директор та співвласник міжнародної агенції «AGV – Aftermarket Global Vision», автор проекту бізнес-платформи для жінок www.ukrainky.biz, Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ, Тетяна Герасимова, власник консалтингового агентства з фінансових питань «Вєдіс», Тетяна Романенко, бізнес-тренер з питань підвищення рівня фінансової грамотності, голова правління кредитної спілки «Юкон», Оксана Руда, директор програм ІСАР «Єднання», Світлана Гончарова, автор популярного ресурсу для мам www.flymama.info, Андрій Гринчук, адвокат, керуючий партнер юридичної фірми «Гринчук Мазур та Партнери», Леонід Золін, коучер, автор унікальної системи візуальної психодіагностики, Тарас Хома, викладач LvBS, експерт з фінансів, Отар Довженко, медіаексперт, викладач Школи журналістики УКУ.

«Підтримка та розвиток жіночої підприємницької діяльності – це одна зі складових ефективного зростання економіки і запорука вирішення соціальних і економічних завдань України», − вражають організатори і зазначають, що мета  Форуму – стимулювати розвиток жіночого підприємництва в Україні, розглянути приклади успішних підприємств, керівниками/засновниками яких є українські жінки, показати шлях для розвитку та пошуку нових перспектив.

Довідка:

Детальніше про програму Форуму − на сайті www.ukrainky.biz
Для участі у Форумі потрібно заповнити анкету учасника та додати CV і надіслати до 10 травня за електронною адресою:  [email protected]. Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації та попереднього відбору.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!