У Львові зіграють дитячі футбольні командами України та Польщі

1889 0
Із 20 по 24 листопада у нашому місті відбудеться футбольний турнір за участю дитячих команд України та Польщі. Турнір проводять в рамках реалізації українсько-польського дитячого благодійного проекту «Здорове майбутнє».
фото: qadin.net

фото: qadin.net

Участь у заході братимуть три команди зі Львова, Волновахи та з м. Кросно (Республіка Польща), – інформують у прес-службі міськради.

Також з нагоди проведення футбольного матчу між дитячими командами України та Польщі відбудеться передача пам’ятної таблиці Казімежа Гурського Львівському художньому ліцею (вул. Хотинська, 6), у якому і навчався відомий футболіст. Таблиця буде встановлена на фасаді будівлі.

Урочисте відкриття заходу відбудеться 20 листопада о 12:00 год. у приміщенні спортивного залу Університету банківської справи (вул. Жовківська, 53).

Після урочистого відкриття заходу відбудуться перші матчі за участю футбольних команд України та Польщі.

Львів’ян запрошують відвідати захід та підтримати учасників змагань. Організатором заходу є благодійний фонд «Чесна справа».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!