У Львові знову не вивозять сміття. Фото

4777 3
Львів’яни продовжують скаржитися на невивезене сміття. Користувачі соцмереж викладають фото переповнених сміттєвих баків на різних вулицях міста.

На вулицях Львова комунальні служби не вивозять сміття. Про це повідомляють львів’яни у соціальних мережах.

«День 4,сміття все більше і більше . Вул Г.Сковороди», — пише Михайло Маховський на сторінці Варта-1у Фейсбуці.

Фото: Михайло Маховський

З’являються повідомлення про переповнені сміттєві баки і на інших вулицях міста.

Вул. Кульпарківська

Вул. Стрийська, фото: Варта-1

Вул. Йосипа Сліпого, фото: Варта-1

Читайте також: Львів’ян закликають викидати менше сміття

Нагадаємо, якщо мешканці помітили біля своїх домівок переповнені контейнери зі сміттям, вони можуть звертатися на «гарячу» лінію міста, в районні адміністрації, до комунальних підприємств або ОСББ, до компаній, які займаються вивезенням сміття, а також писати електронні звернення на сайті міськради. Перелік контактів за посиланням.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
30 Жовтня, 2016 18:21
axab Децентралізація підвищує вимоги до професіоналізму посадовців місцевого самоврядування, адже ресурси та повноваження пропорційно збільшуються. Чи впораються місцеві очільники з викликами? Впораються, бо підвищують свій рівень і вчаться. Ось живий приклад - Школа місцевого самоврядування DESPRO. Так що "зрада" відміняється. Прорвемося!
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1742
22 Вересня, 2016 09:42
dasha Не знаєте, що робити із сміттєзвалищами? Комплексний підхід до вирішення проблеми сміття:
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=sqo8KtbygIA&feature=youtu.be
10 Вересня, 2016 18:39
Gazda Всі повинні зрозуміти,що потрібно розблукувати Грибовецьке звалище.Альтернативи немає.Возити по всій Україні це дебілізм вищого гатунку,це повинні зрозуміти і влада і мешканці навколишніх сіл.Завтра 750тис.заблокують вас і що з того буде.ВашіВСІ родини проживають вчаться чи працють у Львові і смітять також.Який вихід,Влада повинна забезпечити складування сміття згідно світових технологій і одночасно розпочати будівництво заводу поруч із звалищем,який буде переробляти також і існуюче сміття.Побудувати завод за 100-200 км.і в перспективі із Збиранки все перевозити.Вчіться рахувати гроші.А ви борзописці і новоявлені екологи які по няття не маєте в інженерній справі заткніться.Тошнить від вас.Пслухайте старого інженера
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!