Політична реклама

У Львові з’явиться громадська пральня: 9 кг одягу пратимуть за одну годину і за 75 грн (ФОТО)

10797 1
Завтра, 18 листопада, у Львові за адресою вул. В. Великого, 117 відбудеться відкриття салону «Бульбашки» – першої пральні сучасного типу в Україні

«Львів – перше місто в Україні, де ми відкриваємо пральню такого типу. До послуг львів’ян ми пропонуємо 12 пральних машин та 12 сушарок.

Вартість прання та сушки речей в мінімальній пральній машині, ємкістю на 9 кілограмів, складає 75 грн. У машині з максимальною ємкістю в 36 кілограмів – 175 грн.

Також ми пропонуємо окремі сервісні послуги готелям, ресторанам, барам тощо. Наша пральня розрахована як на самообслуговування, так і на прання, сушку речей на замовлення, яке займе до години часу», - повідомив власник пральні«Бульбашки» Бенджамін Бекер.     

Також у залі салону окрім пральних, прасувальних і сушарних машин буде невеличке кафе, зручна відпочинкова зона, - повідомляє прес-служба ЛМР.

5 Грудня, 2011 10:48
Оксана На території пральні працює,також,wi-fi зона. Все сподобалось: якість прання, обслуговування, атмосфера...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!