У Личаківський район почали подавати воду

1742 0
Повного відновлення водопостачання варто очікувати за дві години.
Фото: фейсбук-сторінка Христини Процак

Фото: фейсбук-сторінка Христини Процак

80% мешканців Личаківського району поступово отримують воду. Щоправда, повністю забезпечити район, який відноситься до водогону, де сталася аварія, планують за дві години. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Станом на 7 ранку 11 грудня до більшості будинків подали воду. Деякі вулиці поки не отримують води, оскільки систему заповнюють повільно, щоб не було проривів. За півгодини-годину на вулиці Олекси Довбуша та вулиці Олени Теліги мають працювати водовозки.

Читайте також: Де у Личаківському районі працюють водовозки. Адреси

Нагадаємо, 9 грудня, на магістральному водогоні «Плугів – Винники» у селі Чижиків сталася аварія, внаслідок якої понад 80 вулиць у Личаківському районі Львова залишилися без водопостачання. Спершу повноцінно воду мали подати вчора, проте аварія виявилася складною, а ремонт водогону затягнувся.
Мешканці району скаржилися на відсутність водовозок на вулицях, проте в ЛМР запевняли, що у місті працювали 17 водовозок.
Аварію на водогоні ліквідували вчора по обіді.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!