У мережі з'явився трейлер першого українського фільму-фентезі

3036 0
У жовтні 2017-го року відбудеться прем'єра українського пригодницького кіно "Сторожова застава". В очікуванні новинки з незвичним сюжетом та красивою картинкою глядачам пропонують переглянути перший офіційний трейлер.
Фото: styler.com

Фото: styler.com

"Сторожова застава" - дебютна повнометражна стрічка режисера Юрія Ковальова, сюжет якої заснований на однойменній книзі відомого українського письменника Володимира Рутківського. Фільм, який зможе переглядати уся родина, оповідає про хлопчика Вітька, який за допомогою магічного порталу потрапляє в минуле - Україну тисячу років тому. 

Під час своїх пригод хлопець, роль якого виконав вперше Данило Каменський, зустрічається з богатирями та воює з міфічними істотами. У кадрі з'являтимуться й відомі артисти: Наталія Сумська, Фагот та інші.

Знімали стрічку в Карпатах на скелях Олекси Довбуша, в Коростишівському кар'єрі, Тетерівському коші, в Бучі, а також на натурному знімальному майданчику студії Film.ua, де для зйомок були збудовані масштабні декорації самої Сторожової застави. Навесні 2016 року відбулись дозйомки.

Прем'єру українці можуть чекати в середині жовтня, а поки - насолоджуватися трейлером фільму.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!