У найкращої сімейної лікарки на Львівщині виявили Covid-19

5145 0
Лікарка зазначає, що намагаючись надати якісну медичну допомогу, лікарі ніколи не знають усієї історії хвороби пацієнта.

Лікарка загальної практики-сімейної медицини, головна лікарка КНП «Центр первинної медико-саніторної допомоги Давидівської сільської ради ОТГ» Ірина Гнатів захворіла на нову коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це йдеться на офіційному сайті Українського лікарського товариства у Львові.

Лікарка зазначає, що намагаючись надати якісну медичну допомогу, лікарі ніколи не знають усієї історії хвороби пацієнта. Багато людей приховує свої контакти із хворими на коронавірус. Ірина Гнатів на своїй сторінці у Фейсбук також додала, що відчула, як змінилося ставлення до неї через хворобу.

«Навіть використовуючи сучасний протиінфекційний захист, згідно всіх чинних нормативних документів ми не маємо гарантії, що не захворіємо. Кожен з нас чітко і якісно виконував та виконує свій професійних обов‘язок. Кожен з нас відданий медицині і пацієнтам... Ми розуміли, що небезпека близько, намагалися захищати себе, як могли. Тільки захист не завжди спрацьовує», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чи можна заразитися туберкульозом в трамваї. Репортаж із Центру легеневого здоров'я

Нагадаємо, що Ірина Гнатів здобула перемогу в конкурсі «Сімейний лікар 2019 року» в Україні.

Вона закінчила в 2004 році Тернопільський державний медичний університет імені Горбачевського, зараз працює головною лікаркою КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Давидівського сілької ради ОТГ» Пустомитівського району Львівської області.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!