У Польщі перекинувся автобус із туристами зі Львова, є загиблі

11421 0
Екскурсійний автобус перевозив туристів зі Львова до Відня.
фото: воєводська станція порятунку в Перемишлі

фото: воєводська станція порятунку в Перемишлі

Учора, 17 серпня, приблизно о 22:10 поблизу Лещави-Долішньої, що в гміні Бірча Перемишльського повіту в Підкарпатському воєводстві Польщі, перекинувся екскурсійний автобус, який перевозив туристів зі Львова до Відня. Про це повідомляє воєводська станція порятунку в Перемишлі на своїй сторінці у Facebook.

На дорозі, що йде серпантином, автобус із українськими номерними знаками зніс загороджувальні бар'єри на трасі і з'ї'хав униз, перекинувшись кілька разів.

В автобусі перебували більше півсотні осіб, у тому числі діти. Внаслідок аварії троє з них загинули, решту доправили в лікарень з травмами різної тяжкості. 11 з них перебувають у важкому стані. 26 осіб доправили в лікарню в стані середньої тяжкості, а ще 13 осіб мають повехові травми, які не загрожують життю. За інформацією рятувальників, спочатку одну особу вважали зниклою, ймовірно вона опинилася під автобусом.

Рятувальна операція тривала всю ніч. Особи загиблих та постраждалих зараз встановлюються.

фото: PAP/Darek Delmanowicz

Фото: воєводська станція порятунку в Перемишлі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!