У понеділок тролейбус №23 тимчасово курсуватиме зі змінами

975 0
Тролейбус №23 курсує від вулиці Ряшівської до Хуторівки.
фото: лмр

фото: лмр

Через поточний ремонт асфальтного покриття дороги на вулиці Хуторівка перед виїздом на вулицю Стрийську 10 травня тролейбус №23 курсуватиме зі змінами.

Як повідомив начальник служби логістики та організації руху ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський, у понеділок, 10 травня, з 09.00 по 19.00, тролейбус №23 курсуватиме за маршрутом: вул. Ряшівська – автовокзал. 

У «Львівелектротрансі» повідомлять про завершення робіт та відновлення курсування, відповідно до графіку, додатково.

Читайте також: У «Львівавтодорі» обіцяють облаштувати сходи із сихівського моста на вулицю Хуторівку

Нагадаємо, що із жовтня по вулиці Хуторівка розпочав курсувати тролейбус № 23, який до цього їхав з Ряшівської до автовокзалу, що на Стрийській.

Оновлений маршрут виглядає так: Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!