Політична реклама

У п`ятницю Трускавець збере експертів-економістів із різних куточків України та світу

1506 0
14-15 жовтня у Трускавці відбудеться ХІ міжнародний економічний форум. Основною темою стане питання транскордонної співпраці.

Зокрема, у програмі форуму передбачені такі секції: «Економічна інтеграція: через національні пріоритети до нових можливостей», «Забезпечення економічного зростання. Фінанси, інвестиції, інфраструктура», «Сучасні моделі транскордонної співпраці, стратегічного планування та регіонального розвитку», «Сучасні моделі транскордонної співпраці і регіонального розвитку. Малі міста сьогодні і завтра», «Створення осередків економічної активності задля розвитку місцевого потенціалу», «Розвиток малих міста – локомотив розвитку країни».

Доповідачами на цьогорічному Форумі буде низка українських та міжнародних експертів. Очікується також приїзд Послів іноземних держав в Україні, іноземних делегацій, потенційних інвесторів.

Онлайн-трансляцію заходу дивіться на медіа-порталі "Твоє місто". 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!