У центрі міста біля готелю «Львів» виявили заряджений гранатомет. Фото

11920 2
Поліція кваліфікувала це як терористичний акт.
Фото: booking.com

Фото: booking.com

Сьогодні, 26 серпня, близько 2:40 поліція у Львові отримала повідомлення про те, що біля готелю «Львів» на проспекті Чорновола, 7 виявлено предмет, схожий на гранатомет. Усередині був бойовий заряд. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

«Під час огляду поліцейські вилучили подовгастий циліндричний предмет, ззовні схожий на "РПГ 22 "Нетто" із бойовим зарядом усередині», – ідеться в повідомленні.

Фото: пресслужба прокуратури Львівської області

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Втім, після проведення експертного дослідження, що показало, що заряд в гранатометі є придатним до вибуху, перекваліфікували справу на ч.1 ст.258 КК України – терористичний акт.

Вирішується питання про передачу кримінального провадження за підслідністю до слідчого відділу Управління СБУ у Львівській області.

У прокуратурі Львівської області також повідомляють, що у ніч на 26 серпня у Києві стався вибух біля будинку на вул. Паньківського, 5, що належить ВАТ «Містобуд». Відомо, що вибух викликаний пострілом із аналогічної зброї.


Читайте також:
27 Серпня, 2019 08:34
666 ... в цієї іграшки не передбачено переведення із бойового стану в походний ... вона розряджається проведенням пострілу в бік противника ... отака куйня , малята ...
27 Серпня, 2019 08:28
666 ... Київ , Львів ... Дніпро , третім будеш ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!