У центрі Львова затримали торговця зброєю. Фото

2957 1
Львів'янин продавав пістолети та набої.
Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Правоохоронці Львова учора, 5 березня, затримали на проспекті Шевченка 58-річного чоловіка, який продавав зброю та набої. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Поліцейські вилучили на місці чотири предмети, схожі на пістолети іноземного виробництва «Глок 17» та «CHZ», пістолети-автомати «Скорпіон», а також 123 набої калібру 7,65 мм на загальну суму 8,7 тис. доларів США.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Також поліцейські встановили, що львів’янин причетний ще до двох фактів реалізації зброї. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Наразі затриманому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, встановлюється походження зброї.


Читайте також:
6 Березня, 2020 12:52
666 ... конкретні "машинки" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!