У Львові відбудеться чемпіонат з акробатики. Де подивитися?

1451 0
Сьогодні, 26 листопада, о 13:00 у Львівському державному університеті фізичної культури розпочнеться чемпіонат України зі спортивної акробатики (парно-групові вправи) серед юніорів, – повідомляє Львівська міська рада.
Фото: zik.ua, galsports.com, loda.gov.ua

Фото: zik.ua, galsports.com, loda.gov.ua

У змаганнях очікується участь близько 150 молодих спортсменів, які представлятимуть збірні команди різних областей. Чемпіонат триватиме до 29 листопада.

Читайте також: У Львові позмагаються у п’ятьох видах спорту. Де подивитися?

Серед організаторів – Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівська обласна федерація гімнастики та Львівський державний університет фізичної культури.

Чемпіонат відбудеться у гімнастичному залі Львівського державного університету фізичної культури за адресою: вул. Д. Дудаєва, 8

Опублікувала Яна Гончарова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!