Політична реклама

УФІ: «Квитків немає. Коли буде – не знає ніхто»

1781 0
Після повідомлення у ЗМІ про те, що у магазинах Львова квитків на матч Україна – Австрія не залишилось, «Твоє місто» вирішило з`ясувати, де можна придбати квитки на гру.

Свій пошук квитків на матч Україна-Австрія ми розпочали з сайту kvytky.ua. Нагадаємо, на ньому, за офіційною інформацією організаторів, квитки також можна було придбати.

Втім експеримент з купівлею білетів на цьому інтернет-ресурсі фінішував, не розпочавшись: квитки, виділені сайту для продажу (сектор В21 та сектор А26), закінчились.

За офіційною інформацією стосовно ситуації, яка склалась довколо квитків на матч, ми зателефонували у компанію «Україна Футбол Інтернешнл», яка на правах ексклюзивного комерційного партнеру Федерації футболу України займається розповсюдженням білетів.

Слухавку підняла секретар, яка відмовилась з`єднати нас з керівництвом:

«Коментарів не даємо. Ви до нас вже не перші дзвоните. Коментарів не даємо нікому. Усі квитки, які були надані в електронний продаж, вже заброньовано, їх вже викупили», - закінчила секретар.

На наше запитання, коли з`являться нові квитки, працівник УФІ відповіла: «Ми не знаємо. Ніхто не знає».

У той час секретар сказала, що квитки досі можна придбати на сайті УФІ та в касах стадіону. Втім, зробити це в інтернеті нам знову не вдалось, а у ДП «Дирекція з будівництва об`эктів до ЄВРО у м.Львові» нам повідомили: "Арена Львів" ще не має власних кас. І пообіцяли надати офіційний коментар стосовно решти квитків на матч згодом.

Ситуацію стосовно купівлі квитків на гру України-Австрії "Твоє місто" відслідковуватиме і завтра.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!