Політична реклама

Україна піднялась 9 позицій вище у рейтингу конкурентноспроможності

1282 0
Україна посiла 73-тє мiсце в пiдсумковому рейтингу конкурентноспроможностi країн, оприлюдненому Всесвiтнiм економiчним форумом. Таким чином, за рік Україна піднялася на дев’ять позицiй.

На пострадянському просторі Україна, як i ранiше, вiдстає вiд Казахстану та Росiї, якi в цьому звiтi посiли вiдповiдно 51-е та 67-е мiсця. При цьому Казахстан за рiк перемiстився в цьому рейтингу на 21 позицiю вгору, тодi як Росiя – на одну позицiю вниз.

Загалом у рейтингу 144 країни. Визначаючи конкурентоспроможнiсть як набiр iнститутiв, полiтичних заходiв i чинникiв, що впливають на рiвень продуктивностi країни, Всесвітній економічний форум розраховує рейтинг на основi комбiнацiї загальнодоступних i власних спецiалiзованих даних за 12 вимiрами – складовими конкурентоспроможностi, якi у сукупностi є всеосяжною оцiнкою конкурентоспроможностi економiки.

Джерело: Радіо Свобода

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!