Українській молоді пропонують пройти оплачуване стажування в офісі Twitter

2759 0
Компанія Twitter проводить черговий набір людей для стажування в одному зі своїх офісів по всьому світу. Сервіс оплатить візові витрати та допоможе з переїздом для тих, хто успішно пройде співбесіди після подачі свого резюме. Дедлайн цього сезону – вже за два дні, 6 листопада.
фото: careers.twitter.com

фото: careers.twitter.com

Twitter for students – постійна програма стажувань для молодих людей, які можуть пройти оплачувану практику в одному з офісів компанії. При цьому офіс, в якому хотіли б попрацювати, претенденти можуть обрати самостійно: під час подачі заявки запропонують обрати три варіанти, пише inspired.com.ua.

Серед вимог, окрім, володіння англійською на високому рівні, –  нестримне бажання пройти стажування саме там та мати розуміння, що робить Twitter та наскільки корисними ви можете бути там. До речі, не обов’язково бути студентом, щоб подаватись на стажування, яке триватиме 12 тижнів: позиції передбачені і для тих, хто вже завершив навчання.

Дізнатися більше про те, як проходитиме стажування, як правильно підготувати своє резюме, та що робити, якщо вас оберуть на проведення співбесіди, читайте на  https://careers.twitter.com/en/university.html. Подати, власне, саму заявку можна тут.

Дедлайн для наступного сезону – в лютому, тож якщо ви не встигнете податись до 6 листопада, можна спробувати свої сили у весняному відборі.

Читайте також: Як зі Львова потрапити на роботу у Twitter. Історія Арсена Костенка

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!