Ілон Маск купив Twitter за 44 мільярди доларів

1330 0
Маску перейде контроль над платформою соціальних мереж з мільйонами користувачів, включаючи світових лідерів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Мільярдер, глава SpaceX Ілон Маск купив соціальну мережу Twitter за 44 млрд доларів після тижнів перемовин, повідомляє Reuters. Угоду уклали в понеділок, 25 квітня.

Читайте також: Ілон Макс планує збудувати в Україні наземну станцію Starlink

Маск уклав угоду з купівлі Twitter Inc в результаті якої йому перейде контроль над платформою соціальних мереж з мільйонами користувачів, включаючи світових лідерів.

«Свобода слова – це основа функціонуючої демократії, а Twitter – це міська цифрова площа, де обговорюються питання, життєво важливі для майбутнього людства», – йдеться в заяві Маска.

Після завершення угоди Twitter стане приватною компанією, йдеться в заяві соцмережі.

Як відомо, мільярдер почав скуповувати акції Twitter на початку 2022 року.

Після того як він публічно заявив, то хоче купити цю соціальну мережу, в Twitter вжили заходів, що заблокували йому можливість продовжувати скуповувати акції.

Читайте також: «Hold Strong Ukraine». Ілон Маск підтримав Україну

Нагадаємо, що Україна отримала супутниковий зв’язок Starlink від компанії Ілона Маска. Це супутникова система, завдяки якій можна отримати доступ до інтернету у важкодоступних куточках Землі. Starlink не залежить від традиційної інтернет-інфраструктури, тому його не можна легко відключити. Він більш стійкий до кібератак, тому в умовах війни потрібен Україні.

Мільярдер, засновник компаній «SpaceX», «PayPal», Neuralink і The Boring Company, генеральний директор «Tesla Inc.» Ілон Маск висловив підтримку Україні. «Україно, тримайся сильною», – написав він у своєму Twitter.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!