Українців закликали бойкотувати канал СТБ через «куховарку-ватницю». Доповнено

21305 8
Львівський письменник Юрій Винничук закликає бойкотувати телеканал СТБ через youtube-ролик телеведучої.
скріншот: kremen.today

скріншот: kremen.today

Алла Ковальчук, яка веде на каналі СТБ телепрограму «Все буде смачно», виклала на свій youtube-канал відеоролик, де вона та її чоловік глузують з українського гімну та зустрічають Новий рік під виступ президента Росії Володимира Путіна. «Ребята, давайте за россиян выпьем, – пропонує тост Алла Ковальчук і додає: – Мы же один народ».

Відео викликало обурення українців у соціальних мережах. Зокрема, львівський письменник Юрій Винничук закликав бойкотувати телеканал.

Як пише видання Кremen.today, Алла Ковальчук видалила початкове відео і залила нове, де вирізала кадри з Путіним. Однак, першопочатковий варіант вдалося зберегти .

Сьогодні, 3-го січня, на своєму youtube-каналі Алла Ковальчук виклала нове відео, де пояснює своє бачення того, що відбулося.

4-го грудня генеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський прокоментував ситуацію:

Додамо, відповідно до оприлюднених на сайті телеканалу СТБ (ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр-СТБ»), документів, його кінцевими бенефіціарними власниками є Віктор Пінчук та його дружина Олена (донька Леоніда Кучми). 

25 Січня, 2017 16:13
Лариса Эта тварь еще работает на СТБ? Может кто знает? Я теперь СТБ не смотрю и всех друзей к этому призываю!
12 Січня, 2017 23:22
Наталя Человек, который пьет за здоровье врага - сам враг. Передачи с Ковальчук ни когда не буду смотреть, она в моих глазах упала ниже плинтуса. Узнаю в каком ресторане Кременчуга она стряпню варит - буду бойкотировать ресторан и всем друзьям скажу! Слава Украине!
6 Січня, 2017 02:05
ПУТІН [***]ЛО Я зайшла на її канал ютуб...там одні кацапки і наші ватніци...реально одне бажання купити Аллі квитка на Роісю..доречі,там в кінці роліка атвєт хєйтерам її істерична доця сказала,я буду сєпаратісткой ета майо право...спрощується якого бена її крутять на стб?В нас що немає інших господинь...роздражає мене її ватна морда...геть ватніцу!!!!
4 Січня, 2017 18:14
Сергієнко Олександр Я бажаю щоб пізнала на власній паскудній шкурі , що таке "рускій народ". Гнати тварину геть з України.
4 Січня, 2017 01:28
Володимир От лярва...
3 Січня, 2017 17:12
Ігор Шмара кацапська, чого ж тоді виправдовуватись?
3 Січня, 2017 16:10
віктор Нешановна Алло, Ви так і не зрозуміли нічого, а це говорить про Ваш рівень інтелекту та громадянську позицію під час війни. Я , особисто, дуже розчарований Вашою негідною поведінкою,.! Дуже!!!
3 Січня, 2017 13:44
Сергій КОБУЧА......
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!