Політична реклама

Українцям обіцяють стабільні ціни на бензин

991 0
Учасники експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості домовилися не підвищувати ціни на паливо. Про це повідомили в прес-службі Міненерговугілля.

16 березня 2012 в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбулося засідання Експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості. Під час засідання були розглянуті питання ресурсного наповнення та цінової ситуації на українському ринку нафтопродуктів.

Учасники засідання домовилися утримувати нинішні ціни на бензин і дизельне паливо.

Наступне засідання експертно-аналітичної групи заплановано провести 23 березня 2012 року.

Нагадаємо, 1 березня 2012 року в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості на засіданні експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості прийняте рішення про збільшення на першу декаду березня верхньої межі цінового коридору на бензин.

Експерти вважають, що підвищення цін на бензин знизить на нього попит.

Джерело: "ВКурсе"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!