«Укрпошта» запровадить смс-інформування про доставку посилки

2804 0
Державне підприємство має намір провести тендер на Prozorro, завдяки якому підпише контракт з провайдерами SMS-інформування.
Фото: lifehacker

Фото: lifehacker

«Для того, щоб ефективно та вчасно сповіщати клієнтів про надходження на їхню адресу поштових відправлень Укрпошта планує закупівлю послуги передачі текстових (SMS) та інтерактивних повідомлень», - повідомляють на офіційній сторінці «Укрпошти» у Facebook.

Щоб запровадити такий сервіс, підприємство сформувало технічні вимоги, оптимальну комерційну модель та планує провести тендер на сайті державних закупівель Prozorro.

Читайте також: Українці запустили флешмоб із відстеження витрат грошей держустановами. Інструкція

Крім того, 16-го січня, у Києві відбудеться перша зустріч із потенційними постачальниками (вітчизняні та міжнародні компанії), на якій обговорять нюанси запровадження послуги та проведення аукціону.

Додамо, що для усунення проблем з доставкою, забезпечення максимальної надійності перевезень та поліпшення сервісу «Укрпошта» планує обладнати свій транспорт системами супутникового контролю за виконанням маршрутів. Для цього, за інформацією «УНІАН» 17-го січня підприємство проведе зустріч з вітчизняними й міжнародними постачальниками послуги.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!