В IKEA пояснили, чому в Україні ціни на товари вищі, ніж у сусідніх країнах

6295 0
Серед факторів, які впливають на кінцеві ціни на товари, в IKEA назвали поточні ринкові умови.
фото: franchisor.ikea.com

фото: franchisor.ikea.com

Кінцеві ціни на товари, запропоновані на момент запуску онлайн-магазину IKEA в Україні, обумовлені кількома факторами, серед яких, зокрема, обсяги, імпортні мита, коливання валюти та транспортні витрати. Про це повідомляє The Page.

Також серед факторів, які впливають на кінцеві ціни на товари, в IKEA назвали поточні ринкові умови.

«Ми будемо продовжувати наполегливо працювати над тим, щоб в майбутньому запропонувати більш низькі ціни на нашу продукцію і послуги», – йдеться в повідомленін компанії.

Читайте також: ІКЕA не відкриватиме завод на Львівщині

Як зазначає The Page, на польському сайті IKEA матрац «Ховог» коштує майже 5,7 тисяч гривень (в еквіваленті), на російському – 3,6 тисяч гривень, а в Україні – 6,5 тисяч гривень.

Схожа ситуація і з диваном «Фріхетен»: у Польщі його продають за майже 9,5 тисяч гривень (в еквіваленті), в РФ – за 8 тисяч гривень, а в Україні - за 11 тисяч гривень. Водночас ціни на невеликі товари (зокрема, декор) не сильно відрізняються.

Нагадаємо, що через великий попит шведський рітейлер меблів IKEA призупинив прийом нових заявок та обмежив доставку товарів по Україні.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!