Політична реклама

В понеділок у Львові відкриють вулицю Коновальця

1296 0
Вулицю Коновальця на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської відремонтували. Для проїзду транспорту вулицю відкриють в понеділок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на Франківську районну адміністрацію.

«Ремонтні роботи на вул. Коновальця уже закінчились. Проте, згідно з технологією, бруківка та плитка на тротуарах повинна вистояти. Тому для проїзду вулицю відкриють в понеділок, 3 грудня», - зазначив Орест Тимчишин, заступник голови Франківської районної адміністрації.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Коновальця розпочали 10 серпня. Вулицю ремонтували на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської. Під час ремонту тут влаштували нове дорожнє покриття, перемостили тротуари, повністю замінили водопровідні мережі, каналізаційні випуски, дощоприймачі та заклали футляри для електромереж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!