Перше ТМО переплатить за ремонт відділення у Львівській лікарні швидкої допомоги

633 0
Повна вартість ремонту становитиме 15,7 млн грн.
Клінічна лікарня швидкої допомоги / Фото: Галнет

Клінічна лікарня швидкої допомоги / Фото: Галнет

Перше територіальне медоб’єднання Львова переплатить щонайменше мільйон на ремонті психоневрологічного відділення Львівської лікарні швидкої допомоги. Про це повідомило видання NGL.media.   

На початку січня цьогоріч перше ТМО провело тендер майже на 17 млн грн. Тоді у торгах перемогла компанія «Вельт Капітал», яка запропонувала за послуги ремонту 15,7 млн грн. Відтак до кінця поточного року вона зобов’язувалась провести заміну дверей та вікон нейрохірургічного відділення, оновити систему киснезабезпечення, пожежну сигналізацію, вентиляцію, опалення та водогін, а також облаштувати системи відеоспостереження та освітлення.

Журналісти заявили, що загальна сума переплат за матеріали у кошторисі сягає щонайменше мільйона гривень. У лікарні ж відповіли, що відповідність кошторисних цін до ринкових контролюватиме спеціальна технічна служба лікарні та, як окремий моніторинг, працівники Львівської міськради. У разі ж виявлення переплат, обіцяють внести зміни до договору. 

Додамо, що згідно з аналітичною платформою YouControl, що ТзОВ «Вельт Капітал» зареєстрували у Куликові, що у Львівському районі, у 2016 році. Керівницею компанії, як і її кінцевою бенефіціаркою, наразі є Тетяна Павленко.

Нагадаємо, що правоохоронці розслідують факти переплати за військову форму для 103 окремої бригади Сил територіальної оборони, яку здійснювала Солонківська сільська рада. Детальніше – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!