За 127 млн грн на Львівщині планують завершити ремонтувати автомобільний міст у Карпатах

1742 0
Перший тендер на цей проєкт з’явився ще у 2021 році.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області оприлюднила тендер на капітальний ремонт мостового переходу через р. Опір на автомобільній дорозі Т-14-24 Сколе – Славське. Відповідне оголошення оприлюднили на майданчику для електронних торгів Prozorro. 

Очікувана вартість проведення робіт складає 126 млн 516 тис. грн. Підрядника ж оберуть за результатами аукціону, який відбудеться 21 березня. Останній зобов’язується відремонтувати міст довжиною 67 м, облаштувати прилягаючу інфраструктуру та під’їзди до 1 серпня 2025 року. 

Додамо, що вперше тендер на ремонт аварійного мосту через р. Опір проводили ще у липні 2021 року. Тоді вартість становила 56 млн 922 млн грн, а підрядником обрали ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Проте капремонт так і не провели через відсутність фінансування, наразі це зроблять за дорожчим проєктом та відкоригованою ціною. 

Нагадаємо, що у місті Сокаль триває реконструкція мостового переходу через річку Західний Буг на автомобільній дорозі Сокаль – Стоянів. Детальніше – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!