В Україні з 1 червня дозволять відкрити басейни

3213 0
За планами МОЗ із 1 червня дозволять також відкрити фітнес-клуби, школи та виші.
фото: dp.vgorode.ua

фото: dp.vgorode.ua

МОЗ дозволило відкрити басейни з 1 червня. Про це сьогодні, 22 травня, на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читайте також: Запам’ятайте це, якщо вже зібралися на шашлик, у спортзал чи Карпати

«Починаючи з 1 червня, третього етапу виходу з карантину, буде відновлена робота спортивних комплексів, фітнес-центрів разом басейнами», – уточнив він.

Раніше головний санлікар Віктор Ляшко говорив, що питання з басейнами поки що поставили на паузу, через високий рівень інфікування.

Додамо, що за планами МОЗ із 1 червня дозволять відкрити фітнес-клуби, школи та виші.

Читайте також: Коли відкриють приміщення ресторанів і кафе у Львові

Нагадаємо, з 22 травня в Україні запрацював адаптивний карантин, тобто міські та обласні комісії ТЕБ і НС на місцях визначатимуть, послаблювати чи посилювати карантин. Через велику кількість хворих Львів залишається під питанням. Рішення про послаблення карантину у місті та області ухвалюватимуть сьогодні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!