В Україні заборонили продавати дві серії Німесилу

5670 0
Знеболювальне мають вилучити з продажу в аптеках.
ілюстративне фото: Волинські новини

ілюстративне фото: Волинські новини

Держлікслужба розпорядилась вилучити з обігу та знищити дві серії популярного знеболювального препарату «Німесил» виробництва компанії Берлін-Хемі.

Читайте також: Держлікслужба заборонила серію етилового спирту

Як ідеться в розпорядженні від 15 травня, представництво компанії-виробника надіслало інформацію про те, що серії 84857, 83413 лікарського засобу Nimesil виробили для заявника з Італії для реалізації на польському ринку.

«З метою активної протидії поширенню неякісних лікарських засобів та таких, що офіційно не ввозились на територію України, заборонено реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу "Німесилу" серій 84857, 83413 з маркуванням польською мовою», – ідеться в розпорядженні Держлікслужби.

Читайте також: МОЗ регулюватиме ціни на популярні ліки

Усі суб’єкти господарювання, що мають зазначені серії препарату в реалізації або на зберіганні, мають вилучити їх та знищити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!