В Україні запустили контакт-центр, де можна отримати всі відповіді про Covid-19

1850 0
До роботи контакт-центру задіять 150 операторів.
Фото: Місто

Фото: Місто

Сьогодні розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ з протидії поширенню Covid-19. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

За номером 0 800 60 20 19 можна отримати офіційну та вичерпну інформацію з усіх питань щодо коронавірусу.

«Контакт-центр працюватиме цілодобово. Ми сподіваємося, що він допоможе громадянам оперативно отримувати важливу інформацію та правильно протидіяти поширенню коронавірусної хвороби», – каже він.

Читайте також: У Львові збирають гроші на кисневі концентратори тим, кого нікуди госпіталізувати

До роботи контакт-центру задіять 150 операторів. Якщо їм необхідно буде уточнити інформацію, – таке звернення вони реєструють у відповідній CRM-системі, яка автоматично надсилатиме його на розгляд до центрального чи місцевого органу влади відповідно до компетенції. А після отримання необхідної інформації оператори зв’язуються із заявником, щоб її озвучити.

Такий алгоритм роботи пов'язаний передусім з тим, що продовжує зростати кількість нових хворих, – осіб, які потребують швидких та надійних відповідей на питання щодо проведення безкоштовного тестування, надання невідкладної допомоги або ж забезпечення ранньої самоізоляції з моменту виявлення перших симптомів тощо.

Нагадаємо, якщо коронавірус поширюватиметься таким ж темпами, і люди не дотримуватимуться заходів епідбезпеки, то наступне, що доведеться, за словами Степанова, прийняти МОЗ, – це алгоритми сортування і відбору пацієнтів: яких будуть госпіталізувати при Covid-19, а яких – ні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!