Політична реклама

В Україні змінено порядок подання фінансової звітності

874 0
Внесено зміни до Порядку подання фінансової звітності. Відповідну постанову №29 Кабінет Міністрів прийняв 16 січня 2013 року.

 

Зокрема, передбачено, що розпорядники коштів державного бюджету подають фінансову звітність органам Казначейства, а розпорядники коштів місцевих бюджетів подають фінансову звітність органам Казначейства та місцевим фінансовим органам. Звітність подається за встановленою Мінфіном формою, повідоялє Департамент інформації та комункацій з  громадскістю секретаріату КМУ.

Квартальна звітність подається розпорядниками коштів державного і місцевих бюджетів непізніше ніж 15 числа місяця, що настає за звітним кварталом, а річна фінансова звітність — не пізніше ніж 22 січня року, що настає за звітним роком.

Також змінами передбачено, що головні розпорядники коштів державного бюджету подають квартальну та річну зведену фінансову звітність Казначейству за встановленим ним графіком та Рахунковій палаті.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!