В Україні з`явився перший діловий журнал для жінок

1384 0

1 вересня в Україні з’явився у продажу  перший номер журналу Forbes з додатком ForbesWoman, діловим журналом для жінок. Про це повідомляє Телекритика, цитуючи прес-службу «Українського медіахолдингу».

Журнал видрукуваний накладом 30 тис. примірників і містить 80 шпальт.

За структурою український ForbesWoman складається з трьох основних частин – «На роботі», «Після роботи» і «Стиль», які висвітлюють теми балансу кар’єри та сім’ї, історії успіху українських бізнес-леді, допомагають діловим жінкам бути в курсі найважливіших тенденцій у світі моди і краси.

«ForbesWoman – це не черговий милий глянець з красивими речами і парфумами, не ще один економічний журнал. ForbesWoman – це журнал про те, як сучасним жінкам вдається досягати висот у своїй справі і залишатися гарними і жіночними», – прокоментувала Вікторія Федорина, головний редактор ForbesWoman.

Тема першого номера – шість історій бізнесу, створеного з нуля у сфері сервісної економіки: від школи маркетингу до агентства нерухомості. Також у номері: один день з Наталією Яресько, співзасновником інвестиційної компанії Horizon Capital, стаття про те, як пройти співбесіду на посаду CEO, секрети стилю перших леді.

Додаток ForbesWoman з’явився у США у жовтні 2007 року як видання, спрямоване на жіночу аудиторію читачів журналу Forbes.

Перший номер українського журналу Forbes вийшов у березні цього року.

ДЖЕРЕЛО: http://www.vistkar.com/ukraine/zhurnal-forbes-prodayut-z-dilovym-dodatkom-dlya-zhinok-forbeswoman.html

ФОТО: Так виглядає ForbesWoman в Росії

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!