До Рясного почав курсувати автобус №49. Графік

3946 0
На маршруті їздить п'ять автобусів великого класу.
фото: Євген Асауленко

фото: Євген Асауленко

Із 23 січня у Львові відновили маршрут №49, який курсує від приміського вокзалу до Рясного. Його обслуговує комунальне «АТП-1».

Читайте також: В автобусах Львова подорожчає проїзд

На маршруті їздитиме 5 автобусів великого класу. Вони курсуватимуть повз церкву Анни, вулицею Шевченка до вулиці Величковського.

Маршрут відновили замість експериментального 49а, який курсував упродовж трьох місяців від площі Кропивницького до Рясного через Левандівку. За словами директора «АТП-1», Ореста Хамули, заповненість маршруту становила менше 40%, а за час експерименту він показав економічну недоцільність.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, що маршрут уже закривали через нерентабельність у лютому торік року. Після громадських слухань із мешканцями Рясного, від понеділка його запустили у тестовому режимі на тиждень, однак у червні його скасували.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!