Політична реклама

Від сьогодні українці їздитимуть у Бразилію без віз

1218 0
Сьогодні, 30 грудня набирає чинності Угода між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Бразилія про часткову відмову від віз, підписана 2 грудня 2009 року в м. Києві. Про це агентству УНН повідомили в прес-службі МЗС.

Угода передбачає взаємний безвізовий порядок в’їзду для громадян України та Бразилії з метою туризму та бізнесу на період не більше 90 днів протягом 180 днів з дати першого в’їзду. - повідомляє "Вісткар".

“Проїзними документами, дійсними для поїздок громадян України в Бразилію на умовах згаданої Угоди, є паспорт громадянина України для виїзду за кордон та проїзний документ дитини. Реалізація положень Угоди сприятиме реалізації прав громадян України на свободу пересування, розвитку політичного діалогу з Бразилією і створить передумови для поглиблення двосторонньої співпраці в культурно-гуманітарній, науково-технічній, торговельній і туристичній сферах”, – йдеться в документі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!