Політична реклама

Відтепер львів’яни підключатимуться до газової мережі за простішою схемою

1089 0
Процедуру підключення до газовї мережі спростили, нововведення допоможе значно зекономити час.

До цього часу абонентові потрібно було фактично самому бігати по всіх установах, збирати підписи й здавати документи, то тепер достатньо прийти у єдине вікно у свою районну службу й написати заяву про бажання підключитися, - розповів Павло Сербан, начальник газового господарства Львівгаз. Далі всю роботу будуть виконувати фахівці підприємства.

Національна комісія регулювання електроенергетики чітко встановила вартість послуги: за підключення до газу у місті потрібно заплатити 6990 гривень (прокладання труби й встановлення лічильника). У селах це обійдеться у 7250 гривень.

Через три місяці після написання заяви й представлення документів споживач уже матиме газ та усі необхідні документи щодо здачі в експлуатацію.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!