У Чорному морі росія тримає 20 крилатих ракет

620 0
Загалом у Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 11 кораблів рф.
Фото умовне

Фото умовне

Станом на сьогодні, 30 січня, росія тримає в Чорному морі 11 бойових кораблів. Серед них – 3 носії крилатих ракет із загальним залпом 20 «калібрів».

Джерело: ВМС ЗС України

Крім того, в Азовському морі ворог все ще контролює морські комунікації, утримуючи там 2 кораблі. В Середземному морі зараз перебуває 10 ворожих кораблів. Серед них 5 носіїв крилатих ракет із загальним залпом 72 «калібри».

Читайте також: Українські захиснники знищили майже 500 окупантів

За добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою до Азовського моря здійснили 17 суден, 3 з яких рухалися з протоки Босфор. До Чорного моря прохід здійснили 39 суден, серед яких 10 продовжили рух в напрямку протоки Босфор.

Нагадаємо, що високою залишається загроза російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Противник веде наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На інших напрямках - обороняється.

 

_______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!