Політична реклама

Вулиці Львова без світла

1712 3
Більшість вулиць Залізничного та Франківського районів міста сьогодні, 2 березня залишились без освітлення. Обурені читачі "Твого міста" повідомляють, що зовнішнє освітлення відсутнє як на магістральних, так і на внутрішньоквартальних вулицях.

Зокрема, надіслані у редакцію фото ілюструють відсутність освітлення на вулицях Кульпарківська, Антоновича, Садова.

Водночас напередодні журналісти "Твого міста" отримали листа з обуренням від мешканця вулиці Музики, у якому він повідомляє, що "від неділі у Львові не працює вуличне освітлення на вулицях Боткіна, Бойчука, Я. Музики, Л. Кобилиці, Молдавській, Григорія Граб'янки, Сонячній, Айвазовського та на декількох інших прилеглих вулицях." Як зазначає у листі львів'янин, "стало небезпечно пересуватися кварталом - всюди тепер темно. Доводиться брати ліхтарик, щоб дійти до Володимира Великого чи Княгині Ольги".

Не виключено, зі слів читача "Твого міста", що мешканці кварталу будуть змушені вдатися до акцій протесту з вимогами відновити вуличне освітлення у Львові.

Завтра, 3 березня "Твоє місто" сподівається отримати коментар від ЛКП "Львівсвітло" з приводу ситуації, що склалася.


Читайте також:
14 Квітня, 2014 13:59
Н Наукова теж без освітлення. Страшно ввечері з дому вийти,суцільна темрява.
3 Березня, 2012 14:24
Н Ми живемо на Пулюя і у нас також суцільна темнота -я живу з дитиною і мені після 17 години з дому не вийти,якщо раніше ми щодня робили вечірню прогулянку, то тепер нам страшно!!Це просто неподобство!Знущання над людьми!Ми ж не у селі Турківського р-ну живем?!!І це називається обласний центр!!!
2 Березня, 2012 20:27
мешканка ото би ті чиновники по калабанях самі походили в темноті, з суцільними ямами і на маршрутки почекали годинами, може би шо зрозуміли... ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!