Політична реклама

Вулицю Бортнянського планують відкрити до Різдва

1023 0
Як поінформував директор ЛКП «ШРП Личаківського району» Теодор Олексин, дорожнє покриття на вул.Бортнянського уже відремонтоване, залишились тільки тротуари. За сприятливої погоди усі роботи планують закінчити до Різдва. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Роботи з реконструкції дорожнього полотна закінчені. Зокрема, для руху транспорту відкрита ділянка дороги від вул.Луцього до вул.Сорохтея. Решта дороги поки закрита для руху транспорту, адже ремонтуємо тротуари. А частина дороги – від вул.Квітки-Основ’яненка до вул.Шевченка - викладена бруківкою і певний час має відстоятися. За умови сприятливої погоди усі роботи закінчимо до Різдва і відкриємо для руху транспорту усю дорогу», - зазначив Теодор Олексин.

Нагадаємо, цей об’єкт є перехідний. За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, у цьому році була заплановано насамперед замінити інженерні мережі та влаштувати дорожнє покриття. Однак сприятливі погодні умови дозволили виконати практично усі роботи ще в 20 11 році.

Протяжність вулиці Бортнянського складає 600 м, загальна площа тротуарів та проїзної частини – майже 9 тис. м.кв.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!