Політична реклама

Вулицю Стрийську закриватимуть у дні матчів на 12 годин

1042 0
Під час Євро-2012 вул. Стрийська для приватного транспорту буде закрита тільки 3 дні по 12 годин – 9, 13 та 17 червня з 14:00 до 02:00. Решту червня рух транспорту по вул. Стрийській не обмежуватимуть - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської міськради.

Львівська міська рада закликає мешканців не планувати поїдок приватним транспортом на цей час, адже, як повідомлялось раніше, перепусток для проїзду по закритій вулиці не видаватимуть.

«Надійшло дуже багато звернень на видачу перепусток, тому було прийняте рішення не видавати. Виняток – люди з обмеженими можливостями, а також проїзд буде дозволений у екстрених випадках.

Сподіваємося на розуміння мешканців і просимо обмежити поїздки у ці три дні приватним транспортом, до того ж усі три дні матчів будуть вихідними днями. Якщо Ви все таки спланували поїздку, то скористайтеся, будь ласка, громадським транспортом», - зазначили у департаменті «Євро-2012» Львівської міськради.

Нагадаємо, доїхати до стадіону можна буде експрес-маршрутами: Залізничний вокзал – пл. Різні; пл. Петрушевича – стадіон «Арена-Львів».

Також добратися можна буде громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

Громадським транспортом – безкоштовно. Так матимуть змогу пересуватися ті, у кого є квитки на матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в місті. Зокрема, власники квитків будуть мати можливість користуватися безкоштовно громадським транспортом протягом 36 годин - протягом доби дня матчу і до 12.00 наступного дня.

У дні матчів громадський транспорт у Львові курсуватиме до 02:30, у інші дні – у звичному режимі.

9, 13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!