Політична реклама

Вулицю Ужгородську у Львові відкриють в грудні

1086 0
Ремонті роботи на вул. Ужгородській планують завершити до 1 грудня цього року. Про це 23 листопада на виїзному брифінгу розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький.

Протяжність вул. Ужгородської становить 280 м, загальний кошторис робіт – 1 млн 600 грн.

«Ремонт вул. Ужгородської розпочався ще в 2009 році. До 1 грудня цього року ми плануємо його завершити. Сьогодні тут роблять тротуари, влаштовуюють вулицю для велосипедного руху, розбивають клумби для обмеження швидкості», – повідомив Заріцький.

Також цьогоріч, за сприятливих погодних умов, планують закінчити ремонт проїжджої частини вул. Бортнянського. Загалом, за словами Романа Заріцького, таких вулиць, котрі є аналогічні за станом, наступного року потрібно відремонтувати хоча б десять.

Джерело: ЗІК

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!