Київ

Вивчає українську мову та щомісяця надсилає донати. Історія британки, яка мріє приїхати до Києва після перемоги

500 0
Дівчина з Великої Британії підтримує Україну з першого дня великої війни та каже, що продовжуватиме це робити й далі.
Фото: UNITED24

Фото: UNITED24

Історію про 16-річну Нів з Великої Британії, яка після повномасштабного вторгнення щомісячно надсилає донати на допомогу та вже два роки вивчає українську мову, розповіли в UNITED24.
 
Одного разу на пошту UNITED24 надійшов зворушливий лист від дівчини з Великої Британії з кількома знімками з улюбленим футболістом Олександром Зінченком, знаком Kyiv Road у Лондоні та картину, яку сама намалювала.
 
 
«Я дуже давно люблю Україну. Ваша країна принесла мені стільки радості та щастя за ці роки, що мати можливість підтримувати її через UNITED24 — це величезний привілей для мене, і я продовжуватиму це робити якомога довше», – написала вона та зізналася, що мріє відвідати Київ після перемоги України.
 
 
Додамо, UNITED24 – фандрейзингова платформа, створена за ініціативою Президента України Володимира Зеленського. Її завдання – стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами – оборона та розмінування, медична допомога та відбудова України. Станом на 20 березня на платформі зібрали понад 301 мільйон доларів.
Фото: UNITED24
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!