Політична реклама

Визначено вулиці, де у Львові смердить найсильніше

1099 0
Минулого тижня у Львові найбільше від смороду потерпав центр міста, Франківський, Сихівський, Личаківський та Шевченківський райони.

Про це свідчать дані «карти львівського смороду».
 

За даними авторів карти, статус «смердить, аж очі ріже» минулого тижня отримали вулиці Тесленка, Верхратського, Скорини, Бойчука, Боткіна, Академіка Лазаренка, Чигиринська, Братів Рогатинців, Личаківська, Шафарика, Лисинецька, проспект Червоної Калини тощо.

Також смерділо на вул. Городоцькій, Богданівській, Героїв УПА та інших.

 

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий, говорячи про ПрАТ «Ензим», сказав, що причиною неприємного запаху в місті залишається «одне підприємство». На його думку, це дає змогу вимагати закриття підприємства.

Натомість на підприємстві заявляють, що протягом останніх 5 років жодна із численних депутатських робочих груп та перевірок контролюючих органів не встановила та не оприлюднила такого офіційного заключення, що сморід у Львові спричинений «Ензимом».

 

Джерело: Zaxid.net

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!