На правах реклами

Як підготуватись до навчання в Канаді без стресів. Львів'ян запрошують на семінар

1987 0
Представник одного з найкращих коледжів Торонто розповість деталі.

До Львова приїжджає представник одного з найпрестижніших коледжів Канади, що розташований у Торонто – Хамбер коледж (Humber College). Це один із найкращих коледжів провінції Онтаріо, якому уряд провінції присвоїв статус «Інституту технологічної та професійної освіти».

Освітня компанія «Центр міжнародних програм (CIP)» запрошує на безкоштовний семінар про освіту в Канаді з офіційним представником коледжу та експертом компанії з питань навчання за кордоном. На семінарі ви дізнаєтесь про освітні можливості в Канаді, навчальні програми коледжу, стажування під час навчання, кар'єру після випуску та життя у великому місті Канади – Торонто.

Коледж є державним та пропонує безліч спеціальностей на вибір як для школяра, що тільки закінчує навчання в школі, так і для студента або випускника, що здобуває вищу освіту або ж уже завершив навчання в українському виші та має досвід роботи. У коледжі є 180+ програм різного проофесійного напрямку. Заклад пропонує навчання практичного спрямування, та можливість отримати вищу та післядипломну освіту.

«Вирішити навчатись за кордоном буває складно. Виникає багато запитань. Яку спеціальність обрати? Коледж чи університет? А як щодо проживання? Які документи потрібно зібрати для оформлення візи? Ми допомагаємо розібратись із цими запитаннями. До самої підготовки до навчання за кордоном потрібно віднестись досить відповідально, адже вступ потрібно розпочинати мінімум за 8 місяців до початку навчання, щоб встигнути подати документи на бажану спеціальність та оформити студентську візу. Ми організовуємо такого роду семінари, щоб допомогти майбутнім студентам та їх батькам краще зрозуміти весь процес вступу та вберегтись від додаткових стресів», – розповідає Наталія Думанчук, керівник львівського регіонального представництва компанії СІР.

На семінарі ви отримаєте детальну інформацію та відповіді на запитання:

  • Чому найвигідніші інвестиції – у власну освіту;
  • Чим Канада приваблює студентів з усього світу;
  • Переваги навчання в Humber College;
  • Які навчальні програми користуються найбільшою популярністю на сьогодні;
  • Які професії можна здобути, навчаючись в Humber College;
  • Коли починати підготовку документів та процес вступу покроково;
  • Як вступити без знання англійської мови;
  • Яке житло обрати: приймаюча сім’я, резиденція чи самостійна оренда житла;
  • Скільки можна працювати студенту під час навчання;
  • Кар'єрні можливості після завершення навчання тощо.

Семінар відбудеться у понеділок, 9 грудня, о 18:30 у конференц-залі львівського готелю «Ріус», що на вул. Гнатюка, 12а.

Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Організатор події – ТОВ «Центр Міжнародних Програм»/Center for International Programs (СІР), що вже 18 років поспіль допомагає студентам у навчанні за кордоном. За більш детальною інформацією стосовно участі у семінарі можна звертатися до організатора та офіційного представника іноземних навчальних закладів в Україні, освітньої агенції – Центр міжнародних програм (СІР).

Номери телефонів для довідок та реєстрації: 068-348-6288, 063-639-6139.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!