Як потрапити на зустріч з радником міністра економіки у Львові

1730 0
Завтра, 10 лютого, у Львові о 18.00 в «Опера Пасаж» відбудеться зустріч з радником міністра економіки України Янікою Мерило на тему е-урядування, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото hromadskeradio.org

Фото hromadskeradio.org

«Електронна демократія та електронне урядування - шлях до розвитку урядової системи в цілому» - основна тема зустрічі.

Як повідомляють організатори, завданням цього заходу є сприяння більш глибокому розумінню механізмів електронної демократії.

Яніка Мерило – радник міністра економіки України, керуючий директор UVCA, керівник управління Brain Basket Foundation. Яніка – спеціаліст з E-Democracy, з електронного управління.

Яніка Меріло працювала над запровадженням E-Goverment в Естонії. Вона поділиться зі слухачами своїм попереднім досвідом та розкаже про стан розвитку електронної демократії в Україні.

Зустріч відбудеться 10 лютого о 18:00 год у «Опера Пасаж» (пр Свободи, 27).

Кількість місць обмежена. Для участі у заході просимо реєструватися за електронною адресою:http://goo.gl/CcA02Y. Телефон для довідок: (032) 254 60 67.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!