Як стартувала «Львівська Сотка». Фото

1256 0
На час руху велоколони вулицям Львова можливі незначні затримки у русі громадського транспорту.

На площі Ринок у Львові відбувся урочистий старт наймасовіших велозмагань Заходу України. «Львівська Сотка-2021» – щорічні любительські змагання у форматі веломарафону, що проходять навколо Львова. Організовує їх Львівський велоклуб. Традиційно, подія починається із реєстрації учасників на площі Ринок. Урочистий старт відбувся о 10:20 на площі Ринок.  

На час руху велоколони вулицям Львова можливі незначні затримки у русі громадського транспорту. 

Читайте також: У Львові презентували веломаршрут від Високого Замку до притулку «Домажир» 

Спортивний старт – 11.00 год. з села Сокільники. Також через веломарафон рух автомобілів по вулицях Незалежності України та Курортній в смт Брюховичі буде закритий з 10.00 год. до 18.30. Більше інформації про маршрут марафону та його деталі – за посиланням

Дродамо, що наймасовіші велозмагання на Заході Україні збирають тисячі учасників з різних куточків України та з-за кордону. Учасники веломарафону повинні подолати 100 км за ліміт у 10 годин. До участі у марафоні допускають учасників на різноманітних велосипедах: шосейних, гірських, міських, гібридах, трекових та інших.

Фото: ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!