Як стартувала «Ніч у Львові». Фото

1933 0
Фестиваль триватиме до 15 липня.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

13 липня у Львові, на площі Ринок, стартував фестиваль «Ніч у Львові», який відкрили музично-світловим дійством, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Львів’ян запрошують на виставу «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна»

«Цього року ми зробили відкриття фестивалю не традиційно о 19.00, а трохи пізніше музично-світловим дійством на площі Ринок. Справді, Ніч у Львові — чи не найкраща подія серед усіх фестивалів, які ми проводили», — розповіла директорка Центру Довженка та організаторка проекту «Ніч у Львові» Марта Іванишин.

Візуалізацію, поліграфічну і розпізнавальну продукцію розробив відділ промоції міста. Цьогоріч за основу взятий лабіринт, як асоціація Львова з лабіринтом.

Читайте також: У Львові стартував фестиваль LvivMozArt. Фоторепортаж

Під час фестивалю у Львові працюватимуть понад 60 волонтерів, які допомагатимуть відвідувачам на локаціях. Загалом запланували нічні екскурсії, мистецькі акції, атракції, майстер-класи, дискусії. Фестиваль триватиме до 15 липня.

Детальну програму фестивалю «Ніч у Львові» можна переглянути тут, а підбірку безкоштовних заходів можна знайти за посиланням.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!