Політична реклама

Як вибрати та зберігати ікру?

1140 0
Напередодні Нового року, коли українці починають купувати продукти на святковий стіл, читайте "Поради Твого міста" про те, як вибирати червону ікру.

Розгляньте ікринки уважно: вони повинні бути однорідними по виду і кольору. У викладеної на блюдце ікри навколо не повинно бути «калюжки». Ця рідина — рибний сік, який утворюється після ікринок, що лопнули. Якщо його занадто багато — це означає, що ікринки зазнали занадто суворих пошкоджень під час фасування або рідина для засолу була неправильною. Якщо у ікринок зморшкувата шкірка — продукт пролежав довгий час у ящику і висох.

Найкращою тарою для зберігання вважається пластикова банка, в якій ікра в холодильнику може зберігатися до 2-х тижнів. Якщо ви все-таки вибрали традиційну бляшану 130-ти грамову баночку, після відкриття одразу ж перекладіть сухою ложечкою ікринки в чисту ємність, що закривається. Найкраще ікра зберігатися на самій верхній полиці в холодильнику — там, де найхолодніше.

Нагадаємо, цього Нового року, як пояснють експерти, на українських ринках майже не залишилось російської ікри. 

Джерело: "ВКурсе" 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!