Політична реклама

Як зробити те, що давно відкладали

2515 0
«Твоє місто» розпочинає рубрику «Поради Твого міста». У ній Ви дізнаватиметесь «Як зекономити при купівлі одягу?», «Які заклади Львова потрібно відвідати?» або, як сьогодні, «Як зробити те, що давно відкладали?» Радитимуть Вам львів`яни, які спробували рекомендації на собі. Сьогодні читайте та слухайте поради від Сергія Сумнікова, який був одним із перших у Львові, хто зумів протягом 30 днів змінити своє життя на краще завдяки одній методиці.

«Ідея полягає у тому, щоб визначити для себе декілька щоденних цілей, виконувати їх і звітувати про результати кожен день протягом 30 днів», - поділився С. Сумніков.

«Головне правило –  починати з малих речей. І тоді, коли відчуєте дисципліну в малих речах, ви будете більш дисциплінованими у більших речах».

Звітувати про результати С. Сумніков рекомендує на стіні групи «Спробуй щось нове протягом 30 днів» у Facebook .


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!