Які партії мають шанс потрапити в парламент. Результати опитування

3347 0
У рейтингу соціологів знову змінилися лідери.
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

Із 25 червня по 7 липня року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів чергове опитування громадської думки, в якому взяли участь 2004 респонденти з усіх регіонів України.

Читайте також: Соціологи оприлюднили свіжий рейтинг партій. Хто в першій трійці

65,9% опитаних відповіли, що збираються йти на вибори 21 липня, з них 48,8% – точно голосуватимуть. 48,5% тих, хто визначився й голосуватиме, віддали б свій голос за партію «Слуга народу», 14,1% – за партію «Опозиційна платформа – «За Життя», 9,2% – за партію «Європейська Солідарність», 6,2% може набрати «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», 4,4% – «Голос», 4,1% – «Сила і Честь».

Додамо, що на момент опитування не був сформований остаточний перелік партій, тож під час дослідження не врахували партії Міхеіла Саакашвілі та Анатолія Шарія.

Читайте також: Заступник мера, нардеп, підприємець. Хто ще змагатиметься зі Львова за місце у Верховній Раді

Статистична похибка вибірки становить 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!