Які вулиці ремонтуватимуть у Львові у 2018 році. Перелік

3146 0
Цього року запланували завершити реконструкцію Личаківської та продовжити ремонт кількох стратегічних вулиць.
Фото: Дар’я Проказа

Фото: Дар’я Проказа

Цього року у Львові планують звершити реконструкцію кількох стратегічних вулиць та продовжити вже розпочаті роботи. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

На капітальні ремонти доріг, тротуарів,та дворів із бюджету міста передбачили 578 млн гривень для ЛКП «Львівавтодор» і департаменту житлово-комунального господарства та 73 млн гривень для районних адміністрацій. Ще 46 млн мають витратити на поточний і ямковий ремонт.

Читайте також: Що чекає на вулицю Бандери після громадських слухань

Зокрема до кінця серпня планують завершити реконструкцію вулиці Личаківської, що розпочали у березні торік, який передбачав заміну мереж, встановлення нового колектора, заміну дорожнього та трамвайного покриття. Крім цього, продовжаться основні роботи з масштабної реконструкції Замарстинівської, від Гайдамацької до Торфяної, з прокладанням колектора та замощенням вулиці бруківкою. 

Серед стратегічних також ремонт вулиці Пластової (32,3 млн гривень) та Зеленої, будівництво гравійної дороги до житлового масиву «Білогорща» (18,3 млн гривень) та початок робіт на площі Двірцевій.

Крім цього, продовжать реконструкцію проспекту Червоної Калини (2 млн гривень), та мають завершать реконструкцію вулиць Пулюя — Трускавецької та Зимновідської — Станційної.

У 2018 році заплановано також завершити аварійно-відновлювальні роботи шляхопроводу на вул. Городоцькій, 166, зокрема влаштувати верхній шар дороги. Розпочати будівництво пішохідного моста через залізничну колію на вул. Головатого — Сулими та будівництво шляхопроводу в районі вулиць Шевченка — Ковча.

Читайте також: Перегони на Личаківській. Як львів'яни долають перекопані дороги. Фоторепортаж

Також буде виготовлено проектну документацію для ремонту таких об’єктів:

— реконструкція пл. І.Франка (проводиться експертиза проекту);

— реконструкція вул. Гетьмана І. Мазепи (завершення — вересень 2018 року);

— проектування дороги у промзоні «Сигнівка» (від вул. Північної до вул. Конюшинної);

— реконструкція вул. С. Бандери;

— реконструкція вул. Д. Вітовського;

— реконструкція вул. Б. Грінченка,

— реконструкція вул. Шевченка.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!