Які вулиці у Львові закриті для руху транспорту. Схеми

2829 0
З 26 березня, через ремонтні роботи, обмежили рух на ще одній частині проспекту Червоної Калини. Також не проїзною є вулиця Хотинська та ділянка вул. Івана Франка. Також, у зв’язку з ремонтними роботами закрити для руху транспорту є ще ряд вулиць.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Для проведення ремонтних робіт, сьогодні, 26 березня, з 8:00 год. та до 20:00 год. 9 квітня для проїзду закриють проспект Червоної Калини на ділянці від вулиці Стуса (АЗС WOG) до вулиці Листопадної.

Сьогодні, 28 березня – останній день, коли для руху транспорту закрита вул. Хотинська. Нагадаємо, для виконання робіт з влаштування каналізаційних мереж від будинку №7 до каналізаційного колектора на вул. Хотинській, з 10:00год. 21 березня і до 18:00 год. 28 березня цього року рух транспорту на вул. Хотинській, 7 буде закрито.

З 23 березня і до 22:00 години 31 серпня цього року рух транспорту на вулиці Івана Франка на ділянці від вул. Свєнціцького до вулиці Стрийської буде закрито.

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, закриття ділянки вул.І.Франка не призведе до змін у русі громадського транспорту. Об'їзд здійснюватиметься за наступною схемою:

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Зокрема, з 14 березня, і до 1 серпня цього року для проїзду закрита вул. Мечнікова на ділянці від вул. Пекарської до будинку №10 (пологовий будинок)

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

 

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!