Політична реклама

«Яндекс» відкрив магазин додатків для Android

1503 0
Компанія «Яндекс» в понеділок, 1 жовтня, анонсувала Yandex.Store — власний магазин додатків для мобільної платформи Android.

Yandex.Store складається з двох частин: для розробників і для користувачів. Сервіс працюватиме у всьому світі. Зараз в Yandex.Store містяться 40 000 програм; ліцензію на їх поширення «Яндекс» придбав у компанії Opera.

«Яндекс» буде укладати угоди з виробниками смартфонів і планшетів про попереднього встановлення Yandex.Store на пристрої.

«Яндекс» пропонує більше 20 додатків для Android, враховуючи карти, пошту й оболонку Yandex.Shell. У вересні 2011 року компанія запустила пошуковик по додаткам для Android та iOS. Пошук здійснюється по магазинам Google Play і App Store.

Крім Yandex.Store, існують інші «сторонні» магазини додатків для Android — наприклад, Amazon Appstore, Opera Mobile App Store, Handago. Власні магазини мають компанії LG і Samsung.

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!